Stockholm

Drar förra helgens sthlmsresa kort.

Torsdag kväll: Åker med Stroll från UmeåBstn till SthlmC. (Kommer fram en timma tidigare dvs kl 05.00, jippie, ännu mindre sömn!)

Fredag: Vi går frysande och nödiga runt, runt, runt, runt, runt, runt i stockholm. Kl 09.30 får vi vårat rum, checkar in och sover 2h välförtjänade timmar. Sedan drar vi ut på stan, tanken är den att endast gå på de affärer som inte finns hemma. Prislappen styr så vi återvänder snabbt till gina/indiska...Besvikelse

Senare på kvällen är det dags för BouncE! Går inte beskriva för alla Er som inte såg dem. Säger bara synd för Er! :D

(Blir en härligt tidig kväll...Kan försäkra Er att de timmarna kom väl till användning för de närmast dygnen, ojojoj, "Rallyvin" och allt...)

Lördag: Frulle, dusch och fräsch. Shopping nästa! Em och Stroll gjorde sina fynd. Jag däremot hittade ingenting förutom min dyrbara primer, me like!

Kommer hem senare än planerat, närmare halv sex, kl sju skulle vi möta upp strolls "plumpare" för middag. Tror att jag och Em bara kom en kvart efter, oops. Men då hade vi kört "tingelingetåget" också hehehe ;)

Resten av kvällen är sekretess...

Söndag: Händer, ben och magsäcken skakar de hemskeste.  Får inte upp ögonen ordentligt, vid frukost så förstår jag de som glor på mig... INTE fräsch!

Men vi rycker upp oss, kalldusch, skynda packa ihop och bokar FLYG så underbart!

Men innan dess så går vi till Grönan och leker av oss (om än inte så vilt som vi önskat men endå)

Efter en heldag med konstant munk-frityr-doft, glass, berg-och-dalbanor så blir färjan tillbaka till stan liiiite väl magstark. 

Humöret må inte vara lika glatt som vid avfärd men sinnet fullt med nya glada minnen :)

Tack Emanuel och Sara för en underbar helg!


Kommentarer
Postat av: Strolls

Hihi, tack själv! Utan dig hade vi inte kommit in nånstans! Puss :D

2010-05-03 @ 07:01:32
URL: http://strollan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0